Αρχική > Celebrities > Η Μπρουκ Σιλντς φοράει μπικίνι για να δείξει ότι “οι γυναίκες άνω των 50 δεν είναι τελειωμένες”

Η Μπρουκ Σιλντς φοράει μπικίνι για να δείξει ότι “οι γυναίκες άνω των 50 δεν είναι τελειωμένες”

Κάθε φορά που η Μπρουκ Σιλντς αποφασίζει να δημοσιεύσει φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram προκαλεί πανικό! Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People, η 55χρονη ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στο καλογυμνασμένο της σώμα και έστειλε και ένα μήνυμα στις συνομήλικες γυναίκες.

View this post on Instagram

another blue lagoon ? #doradobeachreserve #rcreserve

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

«Φορούσα αυτά τα τεράστια μαγιό, που είχαν όσο περισσότερο ύφασμα γίνεται. Το να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση για να δείξω περισσότερο δέρμα στα social media, χρειάστηκε μεγάλη πειθώ. Οι κόρες μου, μού έλεγαν “μαμά είναι γελοίο αυτό”. Ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου από τα μάτια τους και έπρεπε να γιορτάσω τα απλά πράγματα όπως τα… οπίσθια μου. Πράγματα που δεν ήθελα ποτέ να επικεντρώνομαι στη ζωή μου. Το να είμαι 55 ετών και να λέω “περιμένετε ένα λεπτό, οι γυναίκες άνω των 50 δεν είναι τελειωμένες”. Αν είσαι σε αυτή την ηλικία και ειδικότερα αν είσαι ηθοποιός, είναι σαν να έχεις τελειώσει την καριέρα σου, σαν να είναι ώρα να χαλαρώσεις. Αλλά νομίζω ότι τώρα αρχίζω».

Μεγάλώνοντας, παραδέχτηκε ότι δεν είχε καλή σχέση με το σώμα της. «Δεν είχα καλή επαφή με το σώμα μου, ήταν σχεδόν σαν να μην ήθελα να υπάρχει. Ήμουν μοντέλο και έκανα εξώφυλλα, αλλά περισσότερο στο πρόσωπο. Ήταν επικεντρωμένα στο πρόσωπο και τα φρύδια. Δεν σκεφτόμουν καθόλου το σώμα μου».