Στο πλευρό του συζύγου της βρέθηκε η Μπριζίτ Μακρόν κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη θερινή προεδρική κατοικία στη νότια Γαλλία. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση στην οποία λέγεται ότι υποβλήθηκε.Οι λεπτομέρειες του look της

Μετά από ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την εγχείρηση, υποδέχτηκε τον Ρώσο πρόεδρο, φορώντας ένα θαλασσί midi φόρεμα του οίκου Louis Vuitton με φερμουάρ που άνοιγαν στο κάτω μέρος και ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση του ίδιου οίκου.

Τα βλέμματα τράβηξε ωστόσο ο νάρθηκας στο δεξί της χέρι, τον οποίο απέκτησε μετά το ατύχημα που είχε σε σκάφος την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον ώμο της.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στις 17 Ιουλίου σε φημισμένο νοσοκομείο στο Παρίσι, το οποίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό πολλών celebrities και διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα αισθητικής χειρουργικής για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη έφτασε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την επέμβαση, η Μπριζίτ Μακρόν έφυγε για την επίσημη θερινή κατοικία, τον πύργο Μπερκανσόν, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

από Μαρία Ιωαννάτου