Αρχική > Τι Νέα; > Η μπαλαρίνα και ο κορωνοϊός – Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σε κάνει να δακρύσεις

Η μπαλαρίνα και ο κορωνοϊός – Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σε κάνει να δακρύσεις

Μια συγκινητική διαφήμιση για τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε η Amazon. Το βίντεο δείχνει την ιστορία μιας μπαλαρίνας που έχει στενοχωρηθεί πολύ, επειδή η παράστασή της ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όταν ο κορωνοϊός ανατρέπει τα σχέδιά σου

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση της Amazon ξεκινά με ένα νεαρό κορίτσι που κάνει μαθήματα μπαλέτου σε μια σχολή χορού και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη παράσταση. Ωστόσο, η ίδια και η οικογένειά της αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η μπαλαρίνα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της μέσω Zoom μαζί με άλλους χορευτές, αλλά σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η παράστασή της ακυρώνεται.

Βλέποντας τη θλίψη της, η οικογένειά της αποφασίζει να οργανώσει μια παράσταση για εκείνη με τίτλο «The show must go on», μοιράζοντας φυλλάδια σε φίλους και γείτονες. Η μπαλαρίνα φορά τη στολή της και βγαίνει έξω στο χιόνι όπου δίνει μια μοναδική παράσταση για τους γείτονες που παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Πρωταγωνίστρια μια Γαλλίδα μπαλαρίνα

Στη νέα διαφήμιση της Amazon πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα χορεύτρια μπαλέτου, Τάις Βινόλο. Όπως είπε: «Όταν μεγάλωνα στη γαλλική ύπαιθρο, δεν υπήρχαν νεαρά μαύρα κορίτσια που μάθαιναν μπαλέτο με μαλλιά σαν τα δικά μου, ή ακόμη και στην τηλεόραση, πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχα κάποιον για να ταυτιστώ. Το να συμμετέχω σε αυτό το γύρισμα, με βοήθησε τόσο πολύ να μάθω ποια πραγματικά είμαι, ποια θέλω να είμαι και τι εκπροσωπώ».

Στο διαφημιστικό ακούγεται το τραγούδι «The show must go on» των Queen, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η βραβευμένη Μελίνα Ματσούκα, της οποίας οι προηγούμενες σκηνοθετικές δουλειές περιλαμβάνουν μουσικά βίντεο για τη Μπιγιονσέ και τη Ριάνα.

Δείτε το βίντεο: