Αρχική > Τι Νέα; > Η μόδα συναντά την αρχιτεκτονική σε μια πλωτή γυάλινη πασαρέλα στο Παρίσι

Η μόδα συναντά την αρχιτεκτονική σε μια πλωτή γυάλινη πασαρέλα στο Παρίσι

J Autumn Fashion Show atop One World Trade Center 2014Μετά την εκπληκτική επιτυχία της πρώτης πασαρέλας στον Πύργο του Άιφελ, η Jessica Minh Anh (Τζέσικα Μιν Αν), επέστρεψε και πάλι στην πρωτεύουσα της μόδας για να προκαλέσει ακόμη μία «εγκεφαλική έκρηξη», δίνοντας στο κοινό μία μοναδική εμπειρία. Το μοντέλο και επιχειρηματίας θα μετατρέψει ένα γιγάντιο γυάλινο σκάφος σε πασαρέλα 100 μέτρων, στις 29 Οκτωβρίου 2015.

Official-Photo-Jessica-Minh-Anh-in-Shilpa-Reddy-J-Autumn-Fashion-Show-2014

Η Jessica θα δημιουργήσει μία ψευδαίσθηση ότι τα μοντέλα περπατάνε πάνω στο νερό και το κοινό θα τα παρακολουθεί πίσω από τα τζάμια, ενώ το πλοίο θα ταξιδεύει. Έτσι το Παρίσι με τα αρχιτεκτονικά του θαύματα, όπως τον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Λούβρο και τα 37 διάσημα γεφύρια θα γίνει το φυσικό σκηνικό για τη μοναδική πασαρέλα.

Jessica Minh Anh to turn the Eiffel Tower into a catwalk

«Είναι εξαιρετική η τιμή το να συνεργαστούμε με την Jessica Minh Anh σε αυτό το ειδικό πρόγραμμα», δήλωσε ο Marco Goncalvez, διευθυντής της Compagnie des Bateaux Mouches.

(Official Photo) J Autumn Fashion Show 2014 on the Eiffel Tower - produced by Jessica Minh Anh

Το πολυαναμενόμενο «J Autumn Fashion Show 2015», που συνδυάζει την τέχνη, την αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό και τη μόδα, θα κάνει πρεμιέρα με οκτώ πρωτοποριακές συλλογές από τέσσερις ηπείρους.

Jessica Minh Anh at pre-J Autumn Fashion Show 2013 2