Το μεγάλο κοινό μυστικό της σωστής διατροφής είναι τα μικρά και ισορροπημένα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο με βάση τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, τα GranCereale σε προσκαλούν στον κόσμο του #MiniMealism, όπου τα μικρά γεύματα ή αλλιώς mini meals, μπορούν να είναι χορταστικά με λίγα και καλά υλικά και GranCereale!

Ο λόγος είναι απλός. Τα GranCereale είναι δημητριακά σε μπισκότα και μπορούν να ταιριάξουν με πολλές και διαφορετικές γεύσεις και υλικά, ώστε να αναπληρώνεις τη χαμένη ενέργεια γρήγορα και να καλύπτεις τη «λιγούρα» της στιγμής, δίνοντάς σου παράλληλα απεριόριστες επιλογές για συνδυασμούς, όπου κι αν είσαι, ό,τι ώρα κι αν είναι -στη δουλειά, πριν και μετά το γυμναστήριο αλλά και το πρωί ή το βράδυ στο σπίτι.

Τα GranCereale, η γλυκιά απόλαυση της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, σε καλούν στον κόσμο του #MiniMealism και σου λύνουν όλες τις απορίες μέσα από 3 mini video γρήγορης εξιστόρησης καθημερινών προβληματισμών για την ανάγκη ενός χορταστικού και γευστικού mini meal.


Και τώρα που όλοι ξέρουν τι θα πει #MiniMealism, σειρά σου να μας πεις ποιο είναι το δικό σου mini meal με τον πιο minimal και γρήγορο τρόπο, τα emojis!

Μπες μέχρι και τις 29 Ιουλίου εδώ, γράψε με emojis και με ποια υλικά συνδυάζεις τα GranCereale σου για να ετοιμάσεις το δικό σου mini meal και μπες στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 Ιουλίου για ένα supercool και minimal lunch bag ή τα αγαπημένα σου GranCereale προϊόντα, #Crocante #Cioccolato #Classico #Digestive

από Μαρία Ιωαννάτου