Αρχική > Celebrities > Η μεταμόρφωση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε Μαρία Κάλλας – Απλά εντυπωσιακή (εικόνα)

Η μεταμόρφωση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε Μαρία Κάλλας – Απλά εντυπωσιακή (εικόνα)

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη νέα θεατρική σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό, αφού φέτος τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ωνάσης! Τα θέλω όλα». Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας και η μεταμόρφωσή της είναι πραγματικά εκπληκτική!

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο μελετά το ρόλο της, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τη δουλειά της στο Instagram, με πιο εντυπωσιακό εκείνο από τη μεταμόρφωσή της στη ντίβα της όπερας.

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση

Η παράσταση της χρονιάς

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης! Τα θέλω όλα» αποτελούμενη από έναν θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει τη θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.