Η νέα χρονιά ξεκίνησε με νέους στόχους για τον καθένα από εμάς και εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας τέσσερις φιλανθρωπίες, όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram.

Η Μέγκαν εκτός από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, ανέλαβε το Association of Commonwealth Universities, το Smart Works και το Mayhew, που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, τη στήριξη των γυναικών και την προστασία των ζώων.

Η Δούκισσα του Σάσεξ λοιπόν πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, στο πλαίσιο επίσκεψης στο Smart Works και όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε με τις στιλιστικές επιλογές της. Το μαύρο midi φόρεμα Hatch συνδυάστηκε υπέροχα με το κομψό παλτό σε μπεζ απόχρωση του οίκου Oscar de la Renta. Ωστόσο, εκείνο που έκλεψε την παράταση ήταν οι γόβες της!


Η Μέγκαν απογείωσε το μίνιμαλ look της με ένα ζευγάρι Gianvitto Rossi που θα αποτελέσουν trend την άνοιξη του 2019. Το λεγόμενο cow print είναι εκείνο που θα βλέπουμε παντού από εδώ και στο εξής και η Μέγκαν είναι η πρώτη διδάξασα! Είστε έτοιμες να το υιοθετήσετε κι εσείς;

από Μαρία Ιωαννάτου