Αρχική > Celebrities > Η Μέγκαν Μαρκλ εξομολογείται και θυμίζει… Νταϊάνα: «Απλά επιβιώνω, δε ζω»

Η Μέγκαν Μαρκλ εξομολογείται και θυμίζει… Νταϊάνα: «Απλά επιβιώνω, δε ζω»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή της μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ με αφορμή την περιοδεία του πριγκιπικού ζεύγους σε χώρες της νότιας Αφρικής.

Η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πριν από τον γάμο την είχαν προειδοιποιήσει ότι τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θα κατέστρεφαν τη ζωή της, ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε τόσο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας όσο και ως μητέρα.

«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν: Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά μέσα θα καταστρέψουν τη ζωή σου. Η Μαρκλ παραδέχθηκε ότι η απάντησή της ήταν αφελής: “Μα τι λέτε τώρα. Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν αποτελώ θέμα για τα μέσα. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο”».

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο»

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ σχεδόν έβαλε τα κλάμματα όταν αναφέρθηκε στην πίεση που βιώνει, ειδικά μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού: «Το μεγαλύτερο πράγμα που συνειδητοποιώ τώρα είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο. Και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με αυτό».

Στην ερώτηση για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση η ίδια απάντησε ότι «δεν αρκεί απλά να επιβιώσεις από κάτι, σωστά; Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος».

Δείτε το βίντεο: