Αρχική > Celebrities > Η Μάρω Κοντού και ο άγνωστος αρραβώνας της με εφοπλιστή

Η Μάρω Κοντού και ο άγνωστος αρραβώνας της με εφοπλιστή

Τη Μάρω Κοντού φιλοξένησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή του Σκάι, Dot. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 22 ετών η μητέρα της την είχε αρραβωνιάσει με έναν εφοπλιστή, τον οποίο θα είχε παντρευτεί αν δεν είχε γνωρίσει και ερωτευτεί τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς.

Ο Αριστείδης Καρύδης Φουκς ή Ντίντης, όπως τον φώναζαν, διακρίθηκε κυρίως ως διευθυντής φωτογραφίας. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του τρένου (1958), όπου σε ένα κοινό τραπέζι η Κοντού πέταξε επιδεικτικά τη βέρα του αρραβώνα της με τον εφοπλιστή για να δώσει στον Ντίντη «το πράσινο φως».

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν και μετά από δύο χρόνια…γάμου χώρισαν. Έμειναν ωστόσο καρδιακοί φίλοι και μάλιστα η Μάρω Κοντού ήταν αυτή που ανέλαβε να τον φροντίζει τα τελευταία του χρόνια.

«Ο άντρας μου δεν ήταν ούτε όμορφος, ούτε ψηλός, αλλά είχε αυτό το κάτι. Είχε χιούμορ, μόρφωση, τσαχπινιά, παιχνιδιάρης, ήξερε να σε ανάβει και να σε κρατάει. Με κυνήγησε με έξυπνο τρόπο. Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, από συνοικέσιο, η μαμά μου με τον κύριο τάδε, εφοπλιστής αυτός, είχαν δώσει λόγο. Ήμουν τότε 22 χρονών. Πέταξα τη βέρα μου όταν φλερτάραμε», είπε χαρακτηριστικά.