Αρχική > Celebrities > Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρετά τον Σον Κόνερι με μια κοινή φωτογραφία τους

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρετά τον Σον Κόνερι με μια κοινή φωτογραφία τους

Με μια φωτογραφία από το προσωπικό της αρχείο και ένα μήνυμα στα social media αποχαιρετά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τον σπουδαίο ηθοποιό Σον Κόνερι. Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψή του στην Ελλάδα το 2001 και η κυρία Βαρδινογιάννη μοιράστηκε με το κοινό τον διάλογό τους.

«Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή.

“Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο”, είπε.

“Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;”, του απάντησα με έκπληξη.

“Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από τη Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα”, μου είπε.

Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας».

Δείτε την ανάρτηση:
View this post on Instagram

Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. “Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο” μου είπε. “Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;” του απάντησα με έκπληξη. “Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα” μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

A post shared by Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis) on

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @mariannavardinoyannis