Αρχική > Celebrities > Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε ανοιχτά για το θέμα του παιδιού και γιατί δεν θα το ξανακάνει

Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε ανοιχτά για το θέμα του παιδιού και γιατί δεν θα το ξανακάνει

Η Μαρία Μπεκατώρου, πριν δέκα χρόνια περίπου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να μείνει έγκυος. Έκτοτε βέβαια, αυτή έχει γίνει η μόνιμη ερώτηση των δημοσιογράφων σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί. Κάτι που έχει κουράσει και έχει στεναχωρήσει την αγαπητή παρουσιάστρια, αφού πρόκειται για μία κατάσταση, για την οποία προσπαθεί μεν πολύ, αλλά η λύση της δεν εξαρτάται από την ίδια.

Σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Tvmania, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενόχλησή της σχετικά με το να τη ρωτούν συνεχώς αν θέλει να κάνει ένα παιδί και αν της λείπει.

Ας δούμε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε

Τι θα ολοκλήρωνε την ευτυχία σου;

Νομίζω ότι είμαι καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα.

Δεν σου λείπει ένα παιδάκι;

Πλέον, δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση.

Τι σε θυμώνει περισσότερο όταν σε ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα;

Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε κι ακόμη με ρωτάνε.

Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει.

Αισθάνεσαι ότι σου κάνει κακό;

Όχι, δεν μου κάνει κακό. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω.

Μετάνιωσες που μίλησες ανοιχτά;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Γιατί αν δεν το είχα κάνει τότε, τώρα θα απαντούσα στην ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει παιδί.

Γιατί νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι «σκαλίζουν» συνεχώς αυτό το θέμα;

Γιατί πουλάει. Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.