Αρχική > Celebrities > Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η Μαρία Μενούνος έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, αφού πριν από μερικά χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, ενώ παράλληλα ήταν στο πλευρό της μητέρας της που έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Την απόφασή της να μεγαλώσει την οικογένειά της μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η ίδια σε εκπομπή του καναλιού ΕΤ. Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε ότι πρόκειται να υποδεχθεί στην οικογένειά της, με τον Keven Undergaro, παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε τη διαδικασία. Μάλιστα, η ίδια πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει πως είχε καταψύξει ωάριά της, τα οποία θα χρησιμοποιήσει τώρα, για να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, “Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!”…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή, γεμάτη ελπίδα.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 τον αγαπημένο της, Keven Undergaro στο χωριό, από το οποίο κατάγεται ο πατέρας της στην Αρκαδία.