Αρχική > Μόδα > Η Μάντη Περσάκη κάνει το όνειρο για την βάφτιση του γιου της πραγματικότητα!

Η Μάντη Περσάκη κάνει το όνειρο για την βάφτιση του γιου της πραγματικότητα!

cossile1

Τον μικρό της πρίγκηπα βαφτίζει η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να της ευχηθούμε τα καλύτερα! Θέμα για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του μικρού είναι η θάλασσα, τα κοχύλια και το καλοκαίρι!

Για να καταφέρει να πραγματοποιήσει όσα ήθελε ζήτησε τη βοήθεια της ευγενέστατης κ. Ελένης Κύρου και των Cossile Events. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει ένα πανέμορφο προσκλητήριο μέσα σε μπαλόνι. Διάλεξε τα υπέροχα κεράσματα για τους καλεσμένους από την NINART και τα υπόλοιπα τα άφησε στους ειδικούς των Cossile Events!

cossile4

Επειδή, λοιπόν, η Μάντη δεν είναι η μόνη που βαφτίζει το μωράκι της αυτή την περίοδο επικοινωνήσαμε με την κ. Ελένη και μάθαμε όλα τα μυστικά για μια επιτυχημένη βάφτιση! Τι προτιμούν φέτος οι περισσότεροι γονείς και νονοί; Ποια θέματα επιλέγουν για κοριτσάκια και ποια για αγοράκια;

cossile7

“Πρωτότυπες ιδέες. Αυτό ψάχνουν οι περισσότεροι και αυτό προσφέρουμε και εμείς εδώ. Ό,τι μας ζητήσουν μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Αναλαμβάνουμε όλη την βάφτιση ή τον γάμο σας και κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα!” υποστηρίζει η κ. Ελένη και αν λάβω υπ′ όψιν τη σιγουριά με την οποία εκφράζεται, αλλά και τα θετικά σχόλια που ακούω, τότε ξέρει πολύ καλά την δουλειά της και τις δυνάμεις της!

cossile11

Φέτος, τι “πουλάει” περισσότερο στην βάφτιση;

“Αν μιλάμε για κορίτσια οι ονειροπαγίδες και τα φλαμίνγκο. Αν έχετε αγοράκι τότε η θάλασσα, τα καράβια και τα ζώα της ζούγκλας θα σας ξετρελάνουν”.

cossile9

Ποια υλικά είναι τα πιο “διάσημα”;

“Λινάτσα, γάζα, σχοινιά και γενικά τα φυσικά υλικά. Ο κόσμος προτιμά χειροποίητα αντικείμενα και φυσικά προϊόντα. Εντυπωσιακή, αλλά όχι βαριά θέλουν να είναι η βάφτισή του παιδιού τους, εκτός και αν το θέμα απαιτεί στολισμό… μεγαλειώδη”.

cossile5

Στα Cossile Events μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ιδέα έχετε σκεφτεί, χωρίς περιορισμούς και πάντα με την βοήθεια της μαμάς Ελένης και της κόρης Φωτεινής. Και οι δυο τους αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και είναι σίγουρο πώς μπορούν να κάνουν πραγματικότητα κάθε σας όνειρο! Ζουν και αναπνέουν μέσα από την έμπνεση, τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα!

Να σας ζήσει, λοιπόν, ή να ζήσετε!

cossile

Cossile events

Βασιλέως Κωσταντίνου 115

Κορωπί

2106622083

cossileevents@hotmail.com