Αρχική > Featured > Η Λετίθια μετά από αυτή την εμφάνιση ανακηρύσσεται βασίλισσα του στυλ

Η Λετίθια μετά από αυτή την εμφάνιση ανακηρύσσεται βασίλισσα του στυλ

Οι βασιλείς της Ισπανίας, Λετίθια και Φίλιππος, αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κούβα για να συμμετέχουν στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 500 ετών από την ίδρυση του ανεξάρτητου κουβανέζικου κράτους, στις 16 Νοεμβρίου 1519. Να αναφερθεί εδώ ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στα 500 χρόνια που ένας Ισπανός μονάρχης πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στη χώρα, η οποία υπήρξε αποικία της Ισπανίας.

Λετίθια, style icon

Η βασίλισσα Λετίθια σε όλες τις επίσημες και ανεπίσημες εμφανίσεις της ξέρει να ξεχωρίζει με τις στιλιστικές επιλογές της. Η εμφάνισή της που συζητήθηκε στην Κούβα ήταν πραγματικά συναρπαστική και μπορούμε να πούμε ότι η βασίλισσα με το καλογυμνασμένο σώμα της την υποστήριξε τέλεια.

Το κατακόκκινο midi φόρεμα μαγνήτισε τα βλέμματα, αφού πραγματικά κολάκευε τη Λετίθια τόσο με τη γραμμή του όσο και με την έντονη απόχρωσή του.

Πού το φόρεσε

Το εν λόγω φόρεμα επέλεξε για να παρευρεθεί με τον σύζυγό της στο Gala de Danza, που πραγματοποιήθηκε στο Alicia Alonso Gran Theater. Στον ίδιο χώρο, το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε την έκθεση «Espana y Cuba: Contigo en la Distancia», η οποία σχετίζεται με τις σχέσεις των δύο λαών.

Ο συνδυασμός

Η βασίλισσα Λετίθια έκανε έναν εξαιρετικό συνδυασμό, αφού φόρεσε το κόκκινο φόρεμα με metallic πέδιλα, ένα chic clutch και χρυσούς κρίκους. Για τα μαλλιά προτίμησε έναν κομψό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σχετικά έντονο, με κόκκινα χείλη και χάλκινες αποχρώσεις για τα μάτια.