Αρχική > Featured > Η “Λενιώ” από τις “Άγριες Μέλισσες” τραγουδά στο soundtrack της “Ευτυχίας” με Νταλάρα, Ζουγανέλη

Η “Λενιώ” από τις “Άγριες Μέλισσες” τραγουδά στο soundtrack της “Ευτυχίας” με Νταλάρα, Ζουγανέλη

Η Μαρία Κίτσου ήρθε στην καθημερινότητά μας μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” και μας γοήτεψε με το ταλέντο της στην υποκριτική. Μόνο που δεν γνωρίζαμε πόσο καλή φωνή έχει επίσης.

Μέχρι τώρα, ήταν γνωστή στο θεατρόφιλο κοινό κυρίως, φέτος όμως η συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» την έκανε γνωστή ευρύτερα και στο τηλεοπτικό κοινόΣτη σειρά, που προβάλλεται Δευτέρα μέ Πέμπτη κάθε εβδομάδα υποδύεται τη δυναμική, αυστηρή και δίκαιη Ελένη Σταμίρη. Μετά το θάνατο του πατέρα της, γίνεται ο «βράχος» της οικογένειας, με μοναδική της έγνοια τις δύο μικρότερες αδελφές της, αν και στα επεισόδια μετά τις γιορτές οι εξελίξεις θα μας ξαφνιάσουν.

Η “Ευτυχία”

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η Μαρία Κίτσου έχει ταλέντο και στο τραγούδι. Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετέχει σε ένα από τα 17 τραγούδια του cd για το soundtrack της ταινίας «ΕΥΤΥΧΙΑ», που είναι βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ

Το album περιλαμβάνει εφτά instrumental κομμάτια σε πρωτότυπη μουσική του Μίνου Μάτσα, το ομώνυμο, ήδη γνωστό και πολύ αγαπημένο τραγούδι «ΕΥΤΥΧΙΑ» με τις φωνές των Γιώργου Νταλάρα, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Μαρίας Κίτσου σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους της Σοφίας Καψούρου αλλά και εννέα ακόμα μεγάλες επιτυχίες σε στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου ερμηνευμένες από σπουδαίες νέες λαϊκές φωνές.