Η Lady Gaga κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο ποπ ντουέτο για το τραγούδι «Shallow» στην 61η απονομή των βραβείων Grammys. Κατά τη διάρκεια της συγκινητικής ομιλίας της, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μοιράστηκε ένα ηχηρό μήνυμα για την ψυχική υγεία και τον αντίκτυπο που είχε η ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» στο κοινό.

«Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέλος μιας ταινίας που ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας. Είναι τόσο σημαντικό, πολλοί καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Αν δείτε κάποιον που υποφέρει, μην τον αγνοήσετε. Και αν βρίσκεστε εσείς σε αυτή τη θέση, αν και μπορεί να είναι δύσκολο, προσπαθήστε να βρείτε τη γενναιότητα να μοιραστείτε με κάποιον όσα έχετε στο μυαλό σας».

Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper, με τον οποίο τραγούδησαν μαζί το κομμάτι και εξήγησε ότι δεν μπορούσε να δώσει το παρών στα Grammys επειδή βρισκόταν στα Βρετανικά Βραβεία Κινηματογράφου BAFTA. «Ξέρω ότι θα ήθελε να είναι εδώ. Bradley, μου άρεσε πολύ που τραγούδησα αυτό το κομμάτι μαζί σου».

Το τραγούδι «Shallow» συνεχίζει την ανοδική πορεία του. Κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο των Κριτικών του Κινηματογράφου για το καλύτερο soundtrack ταινίας, ενώ είναι επίσης υποψήφιο για βραβείο Όσκαρ.

Ακούστε το:


από Μαρία Ιωαννάτου