Όταν μιλάμε για εκκεντρικές εμφανίσεις μία είναι η γυναίκα που έρχεται στο μυαλό μας. Φέτος είναι αναμφίβολα η χρονιά της Lady Gaga, αφού μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «A Star Is Born» δεν έχει αφήσει κόκκινο χαλί πάνω στο οποίο να μην έχει περπατήσει.

Αυτό βέβαια δίνει τροφή στους fashion experts ανά τον κόσμο, οι οποίοι κάνουν φύλλο και φτερό κάθε της εμφάνιση για να ανακαλύψουν τα trends που λανσάρει. Αυτό συνέβη και στο National Board of Review Annual Awards Gala, όπου η εκκεντρική καλλιτέχνιδα κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Μπορεί να εντυπωσίασε τους πάντες με την μαύρη tuxedo τουαλέτα του οίκου Ralph Lauren που επέλεξε να φορέσει, αλλά εκείνο που έκλεψε την παράσταση ήταν το statement πανωφόρι με τα μαύρα και τα χρυσά πούπουλα, το οποίο έριξε χαλαρά στους ώμους της. Και μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά ταίριαζε τόσο πολύ με ολόκληρο το σύνολο. Αν μη τι άλλο μιλάμε για τη Lady Gaga! Πώς θα μπορούσε να κάνει μία λιγότερο εκκεντρική εμφάνιση;

Στιγμιότυπο από την πασαρέλα του Ralph Lauren:


από Μαρία Ιωαννάτου