Ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων θέλησε να στείλει η Lacta ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου που πέρασε, όμως δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων γι’ αυτή την καμπάνια. Η εταιρεία αποφάσισε φέτος να μην κάνει μία ακόμα ταινία με θέμα την αγάπη, αλλά να κυκλοφορήσει μια διαφήμιση με πρωταγωνιστές αληθινά ζευγάρια με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, χρώμα, εθνικότητα, ηλικία και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Αποφάσισε λοιπόν να μην αφήσει όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια να πάνε «χαμένα» αλλά να τα στρέψει προς όφελός της, σχεδιάζοντας μια αφίσα με τίτλο «ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ» και περνώντας άλλο ένα σπουδαίο μήνυμα. Όπως αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία, μερικά από τα σχόλια των χρηστών στην καμπάνια της Lacta ήταν αρκετά κακεντρεχή.

Δείτε την αφίσα:

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Εμετικό!!!! Να ντρέπεστε. Ουστ. ΣΑΠΙΛΑ. Ό,τι πιο τραγικό σε διαφήμιση. Δεν είναι υποκρισία ούτε φοβία… είναι απλώς ΑΗΔΙΑ!!! ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ… ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που αναγράφονται στην αφίσα, τα οποία μπορείς μάλιστα να διαγράψεις μόνος σου!


Πώς; Στο κάτω μέρος της viral αφίσας υπάρχει ένα QR code, το οποίο μπορούν οι περαστικοί να σκανάρουν για να διαγράψουν τα μηνύματα μίσους.

από Μαρία Ιωαννάτου