Αρχική > Featured > Η Κύπρια με τα ενωμένα φρύδια μιλάει με δάκρυα στα μάτια για τις δυσκολίες που περνάει

Η Κύπρια με τα ενωμένα φρύδια μιλάει με δάκρυα στα μάτια για τις δυσκολίες που περνάει

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το 22χρονο μοντέλο που μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας και έγινε διάσημη χάρη στην ιδιαιτερότητα των φρυδιών της και την επιλογή της να τα κρατήσει στη φυσική μορφή τους, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού ακόμη και απειλών εναντίον της ζωής της.

Το τελευταίο διάστημα η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι πέρασε δύσκολα σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική ζωή της, αφού οι δημοσιεύσεις της στο Instagram γίνονταν ολοένα και πιο στενάχωρες, γεμάτες μελαγχολία, συχνά και δάκρυα για την ερωτική απογοήτευση που βίωνε.

Πριν από λίγες ημέρες, η Σοφία Χατζηπαντελή επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές σκέψεις και συναισθήματα για το πώς πραγματικά εισέπραξε το μεγαλείο του έρωτα, καταφέρνοντας να συγκινήσει με την ωριμότητα και την ειλικρίνειά της.

«Ένα πράγμα που έμαθα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι ότι όταν είσαι ερωτευμένη νιώθεις ότι πετάς και όταν σπάει η καρδιά σου νιώθεις ότι πέφτει», ανάφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Sophia ☠️? (@sophiahadjipanteli) on