Αρχική > Celebrities > Η κόντρα συνεχίζεται: Τι απαντά ο Ευθύμης Ζησάκης στις σκληρές αποκαλύψεις του Κώστα Σπυρόπουλου

Η κόντρα συνεχίζεται: Τι απαντά ο Ευθύμης Ζησάκης στις σκληρές αποκαλύψεις του Κώστα Σπυρόπουλου

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα σχετικά με την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση «Toc Toc» που ανεβαίνει στο θέατρο ΗΒΗ. Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ακύρωση συνεργασίας του ηθοποιού, μετά την αποχώρησή του από την 6η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Το Σόι σου», αλλά και την παράσταση «Μαριχουάνα STOP» που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, έδωσε τη δική του εξήγηση για την απομάκρυνση του ηθοποιού από τον θίασο:

«Είναι πολύ δύσκολη δουλειά το θέατρο. Απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και πειθαρχία. Όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε. Θέλουμε να είμαστε στη δουλειά μας, να γίνονται οι πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα. Όταν αυτό δεν γίνεται για λόγους άλλους προσωπικούς του καθενός, το θέμα αρχίζει και φρενάρει. Οι πρόβες ξεκίνησαν κανονικά, όλοι κάναμε πρόβα, όλοι ήμασταν εκεί εκτός από τον κ. Ζησάκη. Δεν μπορούσε, είχε δυσκολία. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα, έχει ένα θέμα στη συμμετοχή. Τη μία αργεί, την άλλη στέλνει μήνυμα, την άλλη δεν θα πάει, την άλλη κάτι έπαθε, τον πήρε ο ύπνος… Δίνεις ευκαιρία ξανά και ξανά και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω να σε καβαλήσει, για να το πούμε ωμά. Δεν γίνεται αυτό».

Με τη σειρά του, ο Ευθύμης Ζησάκης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη λεζάντα: «It is nothing to die. It is frightful not to live. Patience, secret of all triumphs», δηλαδή «Δεν είναι τίποτα να πεθάνεις. Είναι τρομακτικό να μην ζεις. Η υπομονή είναι το μυστικό όλων των θριάμβων».

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/BsdnChQlE5w/