Αρχική > Celebrities > Η Κέιτι Χόλμς φοιτήτρια στο Χάρβαρντ: Το πρόγραμμα που παρακολουθεί μαζί με πολλούς celebrities!

Η Κέιτι Χόλμς φοιτήτρια στο Χάρβαρντ: Το πρόγραμμα που παρακολουθεί μαζί με πολλούς celebrities!

Κέιτι_Χόλμς_χάρβαρντ

Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ είναι η ηθοποιός Κέιτι Χόλμς και το διατυμπανίζει μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Όχι η Κέιτι Χόλμς δεν επέστρεψε ως φοιτήτρια πλήρους φοίτησης στα θρανία, αλλά όπως η ίδια αποκαλύπτει, παρακολουθεί ένα πρόγραμμα του πανεπιστημίου που αφορά τις επιχειρήσεις.

Η 38χρονη ηθοποιός και η μητέρα ενός παιδιού έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα Business of Entertainment, Media & Sports του Χάρβαρντ και παρακολουθεί τα μαθήματα εκπροσωπώντας την εταιρία της Noelle Productions Inc, η οποία φέρει και το μεσαίο όνομά της.

Η Κέιτι Χόλμς νιώθει ενθουσιασμένη που βρίσκεται σε αυτό το πρόγραμμα, όπως γράφει και στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Καθηγήτρια στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η Ανίτα Έλμπερς, την οποία όπως φαίνεται οι μαθητές της αγαπούν πολύ, αφού στα κοινωνικά δίκτυα αναρτώνται διαρκώς φωτογραφίες της με εκείνους.

Πέραν της Κέιτι Χόλμς, άλλοι διάσημοι μαθητές που παρακολουθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι: ο ποδοσφαιριστής και σύζυγος της Σακίρα, Ζεράρ Πικέ, η τηλεπερσόνα Τάιρα Μπάνκς, ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τάτουμ και πολλοί άλλοι!

Τα μαθήματα υπόσχονται να διδάξουν στους φοιτητές πώς να ξεκινήσουν νέα δημιουργικά προϊόντα, και να αναπτύξουν δεξιότητες και στρατηγικές.