Αρχική > Featured > Η Κέιτ Μίντλετον με φόρεμα που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν από 35 χρόνια

Η Κέιτ Μίντλετον με φόρεμα που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν από 35 χρόνια

Η Κέιτ Μίντλετον μας αρέσει γιατί ξέρει να προσαρμόζει το ντύσιμό της σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για κάποια ομιλία, είτε για κάποιο γκαλά ή ακόμα και έξω από το μαιευτήριο λίγο μετά τον τοκετό. Το ίδιο συνέβη με τη χθεσινή της εμφάνιση, όπου για άλλη μία φορά χειροκροτήσαμε την επιλογή της να φορέσει ένα φόρεμα που έχει βάλει ξανά στο παρελθόν.

Πρόκειται για ένα πουά φόρεμα της σχεδιάστριας Alessandra Rich, το οποίο είχε φορέσει ξανά για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου. Αυτό που διαπιστώσαμε με την πρώτη ματιά είναι ότι το φόρεμα μοιάζει εκπληκτικά με εκείνο που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1985.

Η εκπληκτική ομοιότητα

Σίγουρα, μερικές από τις λεπτομέρειες δεν είναι ίδιες: το φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχε μια κορδέλα στη λαιμόκοψη και τις χαρακτηριστικές βάτες της δεκαετίας του ’80. Είναι σαν η Κέιτ να «ξετρύπωσε» το φόρεμα από κάποιο μπαούλο της βασιλικής οικογένειας και να του έδωσε νέα πνοή! Ενώ τα φορέματα είναι από διαφορετικούς σχεδιαστές, αγαπήσαμε τον τρόπο με τον οποίο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ -ηθελημένα ή όχι- έκανε στιλιστική αναφορά στην πολύ κομψή πεθερά της.