Αρχική > Τι Νέα; > Η Κάτια Δανδουλάκη μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» – Ποιον ρόλο κλειδί θα υποδυθεί

Η Κάτια Δανδουλάκη μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» – Ποιον ρόλο κλειδί θα υποδυθεί

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που κάνει τους δημιουργούς της σειράς να θέτουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προσθήκη της Κάτιας Δανδουλάκη στο επιτυχημένο καστ, της οποίας ο ρόλος θα φέρει πολλές αλλαγές στην πλοκή της δημοφιλούς σειράς.

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα, η σπουδαία ηθοποιός προδίδει όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την ηρωίδα που θα υποδυθεί, την Ανέτ Σεβαστού.

Ποια είναι η Ανέτ Σεβαστού

«Είναι η αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η Ανέτ παντρεύτηκε και έφυγε για το Παρίσι όταν ήταν μόλις 20 χρόνων. Είναι ένας χαρακτήρας λίγο… ξέταιρος από όλους τους άλλους. Είναι ένας άνθρωπος με ιδέες καινούριες, που δεν απηχούν τα ήθη και έθιμα της επαρχίας, μια γυναίκα που δεν έχει κόμπλεξ. Μπαίνοντας στην οικογένεια, βοηθά να βγουν προς τα έξω μυστικά που ήταν επί χρόνια κουκουλωμένα. Ταυτόχρονα όμως θα πέσει σαν χειροβομβίδα στην οικογένεια και η δική της προσωπική ιστορία».

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα της σας αρέσει περισσότερο;

«Το ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Στην επαρχία σε κάθε χώρα του κόσμου, επειδή πρόκειται για πολύ κλειστές κοινωνίες, υπάρχουν πολλά πρέπει και οι αλήθειες κρύβονται. Την Ανέτ την απασχολεί να βγάλει την αλήθεια και αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της πολύ γοητευτικό. Δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ευθυγράμμισή της με την ψυχή της και με τις απόψεις της».