Η επιστροφή της ήταν θριαμβευτική. Τα εισιτήρια για την καινούργια της παράσταση “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα) στο Μικρό Παλλάς εξαντλήθηκαν σε τέσσερις μόλις μέρες από την έναρξη της προπώλησης. Η Κατερίνα Βρανά σάς ευχαριστεί όλους πολύ για την τόσο θερμή ανταπόκριση και έχει κάτι να σας ανακοινώσει.

Μετά από αυτό το τσουνάμι αγάπης και αφού η ίδια έκανε ένα crash test στις αντοχές της, διαπιστώνοντας πως καλά κρατεί (δεν είναι τυχαίο το hashtag “so brave”), αποφάσισε να συνεχίσει, προσθέτοντας κι άλλες παραστάσεις.

Σημειώστε τις νέες ημερομηνίες και σπεύσατε!

Δευτέρα & Τρίτη 4-5 Μαρτίου
και Δευτέρα & Τρίτη
1-2/4, 8-9/4, 15-16/4 και 22-23/4

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Στην καινούργια της παράσταση “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα), η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο. Στο νέο stand-up show της η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.


Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Πότε: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Παράταση παραστάσεων: 4-5 Μαρτίου
1-2, 8-9, 15-16 και 22-23 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, 10€ ΑμεΑ
Προπώληση: Viva.gr

Μικρό Παλλάς
Αμερικής 2 (City Link), Αθήνα
Τηλ: 21 0321 0025

από Μαρία Ιωαννάτου