Αρχική > Celebrities > Η Kate Winslet φυλάει το Όσκαρ της στην τουαλέτα!

Η Kate Winslet φυλάει το Όσκαρ της στην τουαλέτα!

kate winslet

Οι περισσότεροι νομίζουμε πως οι αστέρες του κινηματογράφου που έχουν κερδίσει Όσκαρ για κάποια ταινία τους το επιδεικνύουν πάνω σε κάποια βιτρίνα στο σαλόνι τους, σωστά; Εννοώ, κι εγώ έτσι θα έκανα! Δεν ισχύει, όμως, αυτό για όλους!

Η Kate Winslet, λοιπόν, όχι μόνο δεν έχει τοποθετήσει το Όσκαρ που κέρδισε για την ταινία “The reader” to 2008 στο εμφανέστερο σημείο του σπιτιού της, αλλά σε ένα χώρο που κανείς δεν θα περίμενε. Ναι, όπως διαβάσατε και στον τίτλο το φυλάει στο μπάνιο! Γιατί; Όπως εξήγησε και η ίδια σε συνέντευξή της στη Wall Street Journal “Κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται την τουαλέτα σίγουρα θα το σηκώσει και θα παίξει τη σκηνή “θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου” και μπορείς να το καταλάβεις από το ότι αργεί να βγει, ενώ έχει πατήσει το καζανάκι. Είναι ξεκαρδιστικό!”

Πάντως, πρέπει να της αναγνωρίσουμε το ότι προσφέρει στους καλεσμένους της τη δυνατότητα να ζήσουν μια ονειρεμένη στιγμή για όλους με ένα αληθινό βραβείο. Καλό θα ήταν βέβαια να το απολυμαίνει που και που.