Αρχική > Celebrities > Η Κάρα και Πόπι Ντελεβίν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν – Η διακόσμηση του σπιτιού τους είναι ό,τι πιο πρωτότυπο έχεις δει

Η Κάρα και Πόπι Ντελεβίν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν – Η διακόσμηση του σπιτιού τους είναι ό,τι πιο πρωτότυπο έχεις δει

Μέσα στα πολλά φώτα και την οχλοβοή, οι αδερφές Κάρα και Πόπι Ντελεβίν θέλησαν να σχεδιάσουν το δικό τους “καταφύγιο” στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα γούστα τους. Θέλοντας να μοιραστούν την χαρά τους, μας παρουσίασαν το υπερπολυτελές σπιτικό τους που θυμίζει “ζούγκλα”, χωρίς φυσικά τους κινδύνους που αυτή επιφυλάσσει.

Παρά την ένταση της πόλης, το Λος Άντζελες συχνά απομονώνει τον κόσμο που διψά για ουσιαστική επικοινωνία. Οι αδερφές σχετικά πρόσφατα αποφάσισαν να μοιραστούν ένα σπίτι στην περιοχή και αποφάσισαν να το διαμορφώσουν όπως το ονειρεύονταν από κοινού.

Όπως παραδέχτηκε η Κάρα στο “Architectural Digest”, το ντεκόρ ανέλαβε ως επί το πλείστον η αδερφή της, αφού έχει ιδιαίτερη κλίση στα θέματα διακόσμησης. Παρά την επιλογή τους να συζήσουν, φρόντισαν να διατηρήσουν και την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η καθεμία, γι’ αυτό υπάρχουν δύο διαφορετικές είσοδοι στο σπίτι. Εκτός αυτού, τα υπνοδωμάτιά τους βρίσκονται σε άλλους ορόφους για να μπορούν να κινούνται πιο άνετα, όταν το επιθυμούν.

Τα υπνοδωμάτια των αδερφών

Αν και μοιάζουν εμφανισιακά, οι προτιμήσεις τους παρουσιάζονται εκ του διαμέτρου αντίθετες σε ό,τι αφορά τα υπνοδωμάτιά τους. Η Πόπι διακόσμησε τον προσωπικό της χώρο σε γαλάζιες αποχρώσεις, ακριβώς γιατί θέλει να χαλαρώνει και να συλλογίζεται με γαλήνη. Το ντιζάιν του δωματίου θυμίζει τροπικό δάσος με ταπετσαρίες που παραπέμπουν σε σκηνές του “Ταρζάν”. Πράσινες φυλλωσιές, παπαγάλοι και τροπικά λουλούδια “σκαρφαλώνουν” στους τοίχους – ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να “παίρνει μια γεύση από φύση”.

Από την άλλη, βλέπουμε το υπνοδωμάτιο της Κάρα να φαντάζει άπιαστη ουτοπία, ένας χώρος που θα μπορούσε να ανήκει στον Τσάρλι από τους “Άγγελους του Τσάρλι”. Πιο αυστηρό και σικ, με χρυσές λεπτομέρειες ακόμα και στην προσωπική της τουαλέτα. Ο χώρος είναι ντυμένος στα κόκκινα, ενώ δεσπόζει ένα υπερμέγεθες κρεβάτι για ατέλειωτα χουζούρια. Και σαν να μην έφταναν αυτά, στο δωμάτιό της έχει ενσωματώσει και έναν στύλο πολ ντανς για τους επισκέπτες που…θέλουν να αποκαλύψουν τα κρυφά ταλέντα τους.

Το υπόλοιπο σπίτι

Οι κοινόχρηστοι χώροι, δε, χτυπούν στον ίδιο παλμό με το υπνοδωμάτιο της Πόπι, αφού κοσμούνται από μπαμπού και άλλα φυτά του “Ισημερινού”. Από την άλλη, φαίνεται πως το κέφι των δύο αδελφών είναι ανεξάντλητο, κάτι που υποδηλώνουν λεπτομέρειες όπως: το σπίτι διαθέτει ένα θεματικό μπαρ με ταπετσαρίες στο σχέδιο φοινικόδεντρων, πλέιρουμ και πισίνα με εξωτερική κουζίνα για να κάνουν μπάρμπεκιου.

Δείτε το σπίτι