Μια ευχάριστη είδηση από εκείνες που στο άκουσμά τους σε κάνουν να χαμογελάς και να ελπίζεις ότι υπάρχει ανθρωπιά στον κόσμο, είναι η παρακάτω. Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει ξεχωρίσει για την πολιτική της απέναντι στους υπαλλήλους της αλλά και στο καταναλωτικό κοινό.

Για ακόμα μια φορά λοπόν, η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ μάς εκπλήσσει ευχάριστα με το κοινωνικό της πρόσωπο. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από χρήστη του Facebook δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα… Σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας έχει τοποθετηθεί αναπηρικό αμαξίδιο με συρόμενο καρότσι που εφαρμόζουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τα ΑμεΑ να μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Από τα σχόλια των χρηστών του Facebook καταλαβαίνουμε ότι το αμαξίδιο της φωτογραφίας υπάρχει σε κατάστημα της Δράμας, αν και αυτή η πρωτοβουλία αρχίζει σιγά-σιγά να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται επίσης στο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά της Κρήτης.

από Μαρία Ιωαννάτου