Η κόρη του σταρ της δεκαετίας του ’70, Ράιαν Ο′ Νιλ, αποκάλυψε τη μάχη που δίνει το τελευταίο διάστημα με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.Η Τατούμ Ο′ Νιλ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τις χειρουργικές ουλές, τους μώλωπες και τις γρατζουνιές που έχει από το αυτοάνοσο νόσημα που επιτίθεται στις αρθρώσεις.

«Ζώντας με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μια ουλή στο δεξιό μου ισχίο. Και μια ουλή στην πλάτη από ένα χειρουργείο πριν από οχτώ χρόνια. Η τελευταία χειρουργική επέμβαση στην πλάτη έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και όλα αυτά τα κόκκινα σημάδια προέρχονται από τα μαξιλάρια θέρμανσης. Μάλλον θα πρέπει να τα αφήσω λίγο στην άκρη και να το πιστέψω ότι είμαι καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά η 56χρονη ηθοποιός.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Tatum O’neal (@tatum__oneal) on


Η Τατούμ Ο′ Νιλ ξεκίνησε να εμφανίζει συμπτώματα ρευματοειδούς αρθρίτιδας λίγο πριν από τα 50ά της γενέθλια. Είχε πόνο στο λαιμό και την πλάτη και ένα γόνατο που ήταν πρησμένο. Ο πόνος μάλιστα κάθε φορά ήταν διαφορετικός και σε διαφορετικό σημείο. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είχε δυσκολία στο περπάτημα και στη συνέχεια, ένα βράδυ του 2013, το δεξί της χέρι πρήστηκε απίστευτα. Σύντομα διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα, σχολιάζοντας ότι: «Ήταν μια θλιβερή μέρα».

από Μαρία Ιωαννάτου