Αρχική > Culture > «Η ιστορία του Ρεμπέτικου» ξεδιπλώνεται σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στο Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ (από 31/10)

«Η ιστορία του Ρεμπέτικου» ξεδιπλώνεται σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στο Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ (από 31/10)

image002Μέλη των Κοινωνικών Επανεντάξεων του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με τη φιλική συμμετοχή της Μαίρης Δεναξά, αποτελούν την ομάδα μουσικής της Κοινωνικής Επανένταξης και παρουσιάζουν την μουσική παράσταση με αναλόγιο «Η ιστορία του Ρεμπέτικου». Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την κοινωνία.

Μία παράσταση από την ομάδα μουσικής της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με 18 τραγούδια που ερμηνεύονται από ζωντανή ορχήστρα με τη φιλική συμμετοχή της Μαίρης Δεναξά. Στο αναλόγιο, αφηγητής διαβάζει κείμενα για την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού. Ένας φόρος τιμής στο ρεμπέτικο και την ιστορία του, από την πολεμική που δέχτηκε ως την αποδοχή του ως αυτονόητο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης.

Η παράσταση «Η ιστορία του Ρεμπέτικου» θα παρουσιαστεί και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Κτήμα Δηλαβέρη – Κύμης και Λητούς) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης .

Ώρα έναρξης : 19.30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Και από Δευτέρα 2, 9, 16 & 23 Νοεμβρίου θα παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής