Όταν ο στόχος είναι η ισορροπημένη διατροφή τότε η απάντηση είναι το Μακεδονικό ταχίνι. Τώρα με τις νέες ατομικές μερίδες θα πετύχουμε πιο εύκολα το σκοπό μας.

Το Μακεδονικό Ταχίνι αποτελεί εδώ και χρόνια την πιο αγαπημένη επιλογή  όσων φροντίζουν τον οργανισμό και την υγεία τους μέσα από τις καθημερινές διατροφικές επιλογές τους.

Πλέον, η ισορροπημένη διατροφή γίνεται ακόμη πιο εύκολη και πρακτική!


Η απόλυτη ελληνική υπερτροφή, που προέρχεται από 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου σπόρου, είναι τώρα διαθέσιμη σε μερίδες 30 γραμμαρίων, που προσφέρουν εύκολα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό και προστατεύουν την υγεία μας.


Διαθέσιμο σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις (απλό, με Πορτοκάλι, με Κακάο, με Μέλι), το Μακεδονικό Ταχίνι σε μερίδες των 30 γρ. μετατρέπει με τον πιο εύκολο τρόπο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε πραγματική απόλαυση!

Στο πρωινό στο γραφείο με μία φέτα πολύσπορο ψωμί, ως ντιπ στην πράσινη σαλάτα το μεσημέρι, ή με μερικές φέτες μπανάνα για απογευματινό γλυκό, το Μακεδονικό Ταχίνι σε μερίδες προσφέρει δύναμη, ενέργεια και…κάνει καλό!

από sstrempa