Αρχική > Celebrities > Η Γιάννα Τερζή μιλά για το τι συμβαίνει στον πατέρα της Πασχάλη

Η Γιάννα Τερζή μιλά για το τι συμβαίνει στον πατέρα της Πασχάλη

Η απομάκρυνση του αγαπημένου τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή από το χώρο του τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει αρκετό θόρυβο για τους λόγους που έχει συμβεί αυτό.

Γεγονός, βέβαια, που δείχνει ότι ο σπουδαίος τραγουδιστής λείπει από τον κόσμο, που δεν έχει πάψει να λατρεύει τον ίδιο για το ήθος του και τα τραγούδια που έχει πει.

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις και πολλά έχουν ειπωθεί αλλά και γραφτεί για την υγεία του όλο αυτό το διάστημα.

Η κόρη του Γιάννα ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Με συνέντευξη που δίνει στην Espresso η Γιάννα Τερζή μιλάει ανοιχτά για τον πατέρα της, τονίζοντας: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά!

Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει.

Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν», ξεκαθαρίζει η Γιάννα Τερζή.