Αρχική > Celebrities > Η φωτογραφία που ανέβασε από το Μινιόν η Σμαράγδα Καρύδη

Η φωτογραφία που ανέβασε από το Μινιόν η Σμαράγδα Καρύδη

Κάποιοι το έχουν ζήσει και με αυτή τη φωτογραφία τους δίνεται η ευκαιρία για αναπόληση και νοσταλγία. Η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια που ανέβασε η Σμαράγδα Καρύδη στο Instagram σίγουρα συγκινεί όσους πρόλαβαν να ζήσουν τα Χριστούγεννα στο Μινιόν.

Η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου τη βλέπουμε μπροστά από τον Άγιο Βασίλη, στο ιστορικό Μινιόν στην Αθήνα, ένα από τα 2 μεγάλα πολυκαταστήματα της Αθήνας τη δεκαετία του 1970, το οποίο καταστράφηκε σε πυρκαγιά το 1980. Επαναλειτούργησε για μερικά χρόνια αργότερα και έκλεισε οριστικά το 1998.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας

«Εκείνος κι εγώ. Τότε που υπήρχε. Κι είναι ο αληθινός. Ο πραγματικός. Αυτός απ το Μινιόν» έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία, ταξιδεύοντάς μας σε μια λαμπερή Αθήνα του παρελθόντος.

Στη σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Σμαράγδα Καρύδη, τη βλέπουμε μικρό κοριτσάκι, με κουκούλα και μπουφανάκι, όρθια μπροστά από τον Άγιο Βασίλη. Το τρυφερό κάδρο σκορπίζει χαμόγελα και συγκίνηση. Ειδικά σε όσους πέρασαν τις γιορτές των παιδικών τους χρόνων με βόλτες στο Μινιόν.

View this post on Instagram

Εκείνος κι εγώ. Τότε που υπήρχε. Κι είναι ο αληθινός. Ο πραγματικός. Αυτός απ το Μινιόν #santa #baby

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

«Εκείνος κι εγώ. Τότε που υπήρχε. Κι είναι ο αληθινός. Ο πραγματικός. Αυτός απ το Μινιόν» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας, αναφερόμενη στον Άγιο Βασίλη, ταξιδεύοντάς μας σε μια λαμπερή Αθήνα του παρελθόντος.