Αρχική > Celebrities > Η «Φλώρα» από τα «Εγκλήματα» περιγράφει το αστείο παρασκήνιο από τη σκηνή του πνιγμού

Η «Φλώρα» από τα «Εγκλήματα» περιγράφει το αστείο παρασκήνιο από τη σκηνή του πνιγμού

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η Υρώ Μανέ που έγινε γνωστή ως «Φλώρα» από την τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όλοι θυμόμαστε τη σκηνή του πνιγμού στη Σύρο, όπου οι πρωταγωνιστές έχουν βγει για βαρκάδα, όμως η δαιμόνια «Σωσώ» έχει βάλει μπρος το σατανικό της σχέδιο.

«Θυμάμαι τη σκηνή που ήμασταν μέσα στη θάλασσα, γιατί θα πνιγόμασταν, ήμασταν με βαρίδια και ήταν και δύτης από κάτω για να μην πάθουμε τίποτα. Δεν μπορούσαμε να πνιγούμε καλά και ήταν η Μαρία Καβογιάννη και επέπλεε και την τραβάγαμε κάτω».

Η σειρά «Εγκλήματα» πέρασε από πολλές δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να βρει ένα κανάλι που θα αποφασίσει να τη μεταδώσει. Ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε στο σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου ήταν ο παραγωγός Νίκος Βεργέτης, ο οποίος και τη χρηματοδότησε. Παρόλα αυτά κανένα κανάλι δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να την εντάξει στο πρόγραμμά του, ενώ όπως έχει παραδεχτεί η Μαρία Καβογιάννη, για εβδομάδες πήγαιναν τον πιλότο της σειράς από κανάλι σε κανάλι, με τους διευθυντές προγραμμάτων να μην πιστεύουν ότι η σειρά θα κάνει επιτυχία. Λίγο προτού το concept εγκαταλειφθεί, ο Γιάννης Λάτσιος που μόλις είχε αναλάβει τα ηνία του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1, έδωσε το πράσινο φως στη σειρά.