Αρχική > Celebrities > Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος και το αποκάλυψε με ένα τολμηρό βίντεο στη Vogue

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος και το αποκάλυψε με ένα τολμηρό βίντεο στη Vogue

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος και το ανακοίνωσε μέσα από ένα εντυπωσιακό φιλμ για λογαριασμό της Vogue.

Υπό τη σκηνοθετική ματιά της Λένα Ντάνχαμ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται σε έναν διάλογο με το αγέννητο μωρό της, καθώς περπατά στους δρόμους του Μανχάταν, κάνει ντους ή παρακολουθεί εικόνες από το υπερηχογράφημα.

«Σε περιμένουμε, αναρωτιόμαστε τι θα γίνεις», ακούγεται να λέει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο αγέννητο μωρό της, χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια εβδομάδα της κύησης βρίσκεται. «Το σώμα μου βαδίζει, χωρίς καμιά βοήθεια από μέρους μου», συνεχίζει το μοντέλο.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

«Μια μέρα σύντομα, τόσο σύντομα, η παρουσία σου θα είναι μια πραγματικότητα. Αδημονώ να δω ποιος θα είσαι», λέει η Έμιλι Ραταϊκόσφκι, στο τέλος το υφιλμ που γυρίστηκε με αφορμή την εγκυμοσύνη της για λογαριασμό της Vogue.

Γιατί δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

«Όταν ο άνδρας μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα “συγχαρητήρια” είναι σχεδόν πάντα “γνωρίζετε τι θέλετε να είναι;”. Μας αρέσει να απαντάμε πως δεν θα γνωρίζουμε το φύλο του μέχρι το παιδί να γίνει 18 χρόνων και να μας ενημερώσει», λέει.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι συνεχίζει λέγοντας πως κατανοεί γιατί ο κόσμος καταλήγει σε αυτές τις γενικότητες, αφού, όπως διαπιστώνει, «πολλές από τις εμπειρίες ζωής μας έχουν φύλο και θα ήταν ανέντιμο να προσπαθήσουμε να απαρνηθούμε την πραγματικότητα πολλών εξ αυτών».

Πηγή κεντρικής φώτο: Instagram @emrata