Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φέρνει τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μια «Νύχτα Καλοκαιριού» στην Τεχνόπολη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Όσα κρατήσαμε και όσα αφήσαμε να τα πάρει το κύμα, όσα τραγουδήσαμε και όσα χορέψαμε, οι παρέες, τα μυστικά, οι αγάπες και οι έρωτες γίνονται χρόνια τώρα το πρόγραμμα στις περιοδείες της Ελεονώρας. Φέτος πια, όλα στον υπερθετικό βαθμό και ως εκεί «που μας φτάσανε οι έρωτες».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με νέο άλμπουμ που έχει ήδη αγαπηθεί και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και με ένα πρόγραμμα που χωράει μέσα σε δυόμιση ώρες όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα, έρχεται για μια αξέχαστη «Νύχτα Καλοκαιριού» στην Τεχνόπολη.

Και για να είναι όλα όπως πρέπει και όπως είχε ονειρευτεί, αυτές τις νύχτες έχει στο πλευρό της εκλεκτούς συνεργάτες.


Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης – ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας ν ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – τρομπέτα, πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης – μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – μπάσο και Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

Υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon, Δημήτρης Σαμαράς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης, Φίλιππος Τρέπας

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια και για περιορισμένο αριθμό: 10€
Στη συνέχεια: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑμεΑ – ανέργων

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ: 213 0109300, 213 0109324
www.technopolis-athens.com

από Μαρία Ιωαννάτου