Αρχική > Gossip > Η Ελεονώρα Μελέτη «καρφώνει» τις influencers και ποζάρει χωρίς ρετούς (εικόνα)

Η Ελεονώρα Μελέτη «καρφώνει» τις influencers και ποζάρει χωρίς ρετούς (εικόνα)

H παρουσιάστρια που βρίσκεται στην Πάρο για οικογενειακές διακοπές, θέλησε με μία ανάρτηση να αυτοσαρκαστεί και ταυτόχρονα να σατιρίσει όλες τις «άψογες, λαμπερές και τέλειες» πόζες των influencers που κατακλύζουν το Instagram.

«Κοίτα με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος,

μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ κ κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος!

Κ να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ κ το κορμί, κ ναι, ινφλουενσάρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, όσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω.

Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα σόσιαλ ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω!

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Κοιτά με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος, μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ κ κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος! Κ να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ κ το κορμί, κ ναι, ινφλουενσαρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, οσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω. Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα σοσιαλ ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω! #dikomoy #influencer😂😂😂😂😂❌ Το μόνο σοβαρό Σε αυτό το ποστάρισμα είναι το μαγιώ μου @stefaniafrangista ❤️❤️❤️

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on