Αρχική > Celebrities > Η Ελεονώρα Μελέτη για το εξώδικο της Ελενα Χριστοπούλου

Η Ελεονώρα Μελέτη για το εξώδικο της Ελενα Χριστοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Πάνος Καλλίτσης όπου και μίλησε για πρώτη φορά για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από τρία χρόνια.

Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε, όπως ήταν επόμενο και στον τρόπο με τον οποίο αυτό το γεγονός, είχε οδηγήσει στο διαζύγιό του με την Έλενα Χριστοπούλου. Οι δηλώσεις του, όμως, είχαν ως αποτέλεσμα η γνωστή booker μοντέλων να στείλει εξώδικο στον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές που έκανε ο πρώην σύζυγός της προς το πρόσωπό της.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στην Έλενα Χριστοπούλου για το εξώδικο

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη, στην ερώτηση για τον αν στεναχωρήθηκε με την κίνηση της Έλενας Χριστοπούλου, απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό».