Αρχική > Featured > Η Ελένη Πετρουλάκη #μένει_σπίτι και μας δείχνει πώς θα γυμναστούμε μόνες χωρίς εξοπλισμό

Η Ελένη Πετρουλάκη #μένει_σπίτι και μας δείχνει πώς θα γυμναστούμε μόνες χωρίς εξοπλισμό

Λίγα λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά για να είμαστε υγιείς, μάς λέει η Ελένη Πετρουλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με ένα βίντεο 11 λεπτών η διάσημη γυμνάστρια μάς δείχνει πώς να γυμναστούμε μόνοι μας στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Όπως λέει, είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση.

Σημειώνει, επίσης, ότι το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο τη μυική ενδυνάμωση, την αντοχή στη δύναμη, την καύση του λίπους και τη μυική γράμμωση -εφόσον βέβαια ακολουθείτε και ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

#μενουμεσπιτι #spitimetineleni 👉🏻Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς …No equipment Αυτες τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Με πράγματα που έχουν όλοι στα σπίτια τους …(Σκουπόξυλο , Δυο μπουκάλια νερό η εξάδες νερού, καρέκλα η σκαμπό και δυο μικρές πετσέτες χειρός) Παρακολούθησε το πρόγραμμα και αξιοποίησε ποιοτικά τον χρόνο σου με ασκήσεις για όλους! Τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία και την ψυχολογία σου είναι γνωστά.  Ειδικά αυτή τη περίοδο που όλοι μας μένουμε σπίτι. Λίγα λεπτά  γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά για να είσαι υγιής. 👉🏻Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους ανεξάρτητα το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. •Αρχάριοι (ένας κύκλος από ένα σετ για κάθε άσκηση) •Μεσαίο επίπεδο (2 κύκλοι από δυο σετ για κάθε άσκηση) •Προχωρημένοι (3 κύκλοι από 3 σετ για κάθε άσκηση) Χρόνος προγράμματος: 40 min για προχωρημένους (Advanced), 30’ min για μεσαίο επίπεδο και 20’ για αρχάριους. 👉🏻Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την βελτίωση φυσικής κατάστασης και καρδιοαναπνευστικού. Μυική ενδυνάμωση – Αντοχή στην δύναμη – Καύση λίπους και Μυική γράμμωση εφόσον κάνουμε παράλληλα και διατροφή. Οι ασκησεις είναι πολυαρθρικές με συνδυαστικές κινήσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση πολλών αρθρώσεων και την εκγύμναση πολλών μυϊκών ομάδων… Η άσκηση είναι θεραπεία. Ψυχική και σωματική. Να το θυμάστε αυτό … Και έχουμε όλοι ανάγκη να είμαστε καλά πάνω από όλα στην υγεία μας.. Είμαι εδώ για εσάς να βοηθήσω οσο μπορώ να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας.. Κάντε Tag φίλες – φίλους να τους παρακινήσετε… 👉🏻 Ανεβάστε στα στορυ σας μέρος από το δικό σας πρόγραμμα με τα εξής Hashtag #spitimetineleni #menoumespiti Τα καλύτερα θα τα ανεβάσω και εγώ στο προφίλ μου! Το πρόγραμμα είναι και για άντρες! Δείτε και ασκησιολογιο από @mpamakos__stavros @fitlab.services @total_body_reset @ellesse @shopandtrade.gr #staystrong #stayhealthy #stayhome #μενουμεσπιτι #spitimetineleni

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on