Τη γνωρίσαμε ως την πολύ όμορφη κοπέλα στα έδρανα της Βουλής. Έπειτα για το έργο της εντός και εκτός Βουλής. Η αλήθεια είναι ότι το όνομα της Ελενας Ράπτη ακούστηκε για πρώτη φορά -εκτός Θεσσαλονίκης- πριν 15 χρόνια. Και πραγματικά… κατέπληξε τα πλήθη1
Η πανέμορφη Έλενα, με την κάθοδό της στην πολιτική, το μακρινό 2004 έφερε νέο αέρα στη Βουλή. Η πολιτική και η Βουλή μέχρι τότε είχαν συνδεθεί με συγκεκριμένα πρόσωπα, οι περισσότεροι εκ των οποίων άνδρες και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Ελενα Ράπτη έκανε το ντεμπούτο της στα κοινά το 1998, σε ηλικία 22 ετών, όταν έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη.

Στη Βουλή στα… 29 της

Η υποψηφιότητα της Ελένας Ράπτη, ενός νεαρού κοριτσιού 29 ετών, κατάξανθου και όμορφου, είχε στρέψει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία από εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα από την πρώτη της φωτογράφιση για την προεκλογική της εκστρατεία στην πρώτη της απόπειρα να μπει στη Βουλή, το 2004, πόσταρε η ίδια η Ελενα Ράπτη στα προσωπικά της social media.

Η φωτό της Ελενας Ράπτη 15 χρόνια πριν

«Όμορφες αναμνήσεις από την πρώτη φορά που έβαλα υποψηφιότητα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο»! έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

από Σοφία Κωστάρα