Αρχική > Celebrities > Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται τη Νόνη Δούνια για τις σέξι φωτογραφίες από την εποχή του μόντελινγκ

Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται τη Νόνη Δούνια για τις σέξι φωτογραφίες από την εποχή του μόντελινγκ

Η βουλευτής που αναμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης δεν ήταν άλλη από τη Νόνη Δούνια, η οποία πραγματοποίησε μία υπέρκομψη εμφάνιση. Ύστερα από μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, επέστρεψε στο προσκήνιο ως εκλεγμένη βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραώς.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να «σκαλίσουν» το παρελθόν της για να βρουν μερικές από τις πιο τολμηρές φωτογραφίες της από την εποχή του μόντελινγκ. Θέλοντας να τη στηρίξει, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας τα εξής:

Η Νόνη Δούνια στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.

Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.

Καλή δύναμη, κυρία Δούνια».

Δείτε την ανάρτηση: