Αρχική > Celebrities > Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στη μητέρα της είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσετε σήμερα

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στη μητέρα της είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσετε σήμερα

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας χθες, πολλοί ήταν οι διάσημοι που ευχήθηκαν στις μαμάδες τους μέσα από τα προφίλ τους στα social media. Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στη μητέρα της, Μαρία, που θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να ταυτιστείτε.

Δείτε τη δημοσίευση

Είναι ένας χρόνος τώρα που κατάφερα και σε κατανόησα πιο βαθιά, σε «θυμήθηκα» πολλές φορές και σε επικαλέστηκα άλλες τόσες. Είναι ένας χρόνος τώρα που σε αναζήτησα για να σε ρωτήσω πράγματα που δεν γνώριζα, όσο δεν έχω κάνει ούτε στο google, και σε κάλεσα για να μου απαντήσεις σε απορίες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα. Είναι ένας χρόνος τώρα που σου εκμυστηρεύτηκα αγωνίες μου αναζητώντας τις απαντήσεις στην εμπειρία σου και που ένιωσα άσχημα για όσες φορές υπήρξα «κακιά» μαζί σου. Είναι ένας χρόνος τώρα που «δικαιώθηκες» για όσες φορές σου έκλεισα στα μούτρα την πόρτα του δωματίου μου φωνάζοντας «άσε με» και που σου εβγαλα γλώσσα «σπάζοντας κόκκαλα» όπως μου είχες κάποτε πει. Και είναι ένας χρόνος τώρα που κατάλαβα πως στην ηλικία που εγώ έκανα ό,τι σε εκνευρίζει περισσότερο για να σου πάω κόντρα και το μόνο που με ένοιαζε ήταν ποτέ θα πάω στη Μύκονο και σε ποιο club θα βγω, εσύ είχες εμένα μωρό και έπρεπε να με φροντίσεις.

«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο μητρότητας…»

Φτωχός μέσα του ο άνθρωπος και άτυχος, που δεν κατάφερε σε αυτή τη ζωή να κατανοήσει πως η κάθε μητέρα είναι γήινη, με ατέλειες, λάθη, δύσκολες δικές της στιγμές, που όμως προσπαθεί για το καλύτερο με όποιον τρόπο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο μητρότητας… ούτε και βέβαια η ουτοπική «παντοδυναμία» που βλέπουν τα μωρά στο πρόσωπο της μητέρας, υφίσταται. Το πόσο δύσκολο αλλά και όμορφο είναι για κάθε μία μητέρα το ταξίδι της, κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Παρά μόνο η ίδια.

Αν και δεν είμαι και τόσο «υπέρ» στη συμμετοχή μαζικών ποσταρισμάτων σε γιορτές, επετείους, θανάτους κλπ, σήμερα επειδή είμαι μακριά από τη δική μου μαμά, η οποία προσέχει το δικό μου παιδί που της εμπιστεύτηκα φεύγοντας για πρώτη φορά, ξέροντας πως η Αλεξάνδρα μου περνάει υπέροχα, θέλω να της πω ένα μεγάλο, τεράστιο, «ευχαριστώ» για όλα όσα έχει κάνει για μένα και όλα όσα ΔΕΝ έχει κάνει για εκείνη για να μπορώ σήμερα να αναγνωρίζω πόσο σπουδαία είναι σαν άνθρωπος και μητέρα. Ελπίζω η φωνή μου να φτάσει εκεί μέσα από τα βάθη αυτής της Medina… Χρόνια πολλά σε όλες τις «μάνες», «μανούλες», «μαμάδες», «μητέρες».

Δείτε τις φωτογραφίες

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on