Αρχική > TV > Η είσοδος της Κάτιας Δανδουλάκη στις «Αγριες Μέλισσες» φέρνει τα πάνω κάτω

Η είσοδος της Κάτιας Δανδουλάκη στις «Αγριες Μέλισσες» φέρνει τα πάνω κάτω

Μια άφιξη που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά αναμένεται σήμερα το βράδυ στις “Άγριες Μέλισσες”, η οποία θα προκαλέσει ντόμινο αποκαλύψεων.
Η άφιξη της αδελφής του Δούκα και του Μιλτιάδη, Ανέτ Ρουσσώ, αναμένεται να φέρει αναταράξεις, καθώς καλά κρυμμένα μυστικά του χωριού των «Αγριων Μελισσών» αναμένεται να έρθουν στο φως. Η ίδια η Κάτια Δανδουλάκη είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα για τον ρόλο της.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 23/10

Ο Κυπραίος εκφράζει τον έρωτα του στην Μυρσίνη. Είναι όμως αληθινά τα αισθήματά του ή ακόμα ένα κόλπο στα διπρόσωπα σχέδια του; Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του Δούκα.
Θα κάνει πράξη τις απειλές του και θα τον διώξει απ’ το σπίτι και απ’ την περιουσία του; Παράλληλα ο Νέστορας είναι βαριά άρρωστος με τον Κυπραίο να στέκεται στο πλευρό του.
Η Δρόσω μαγεύεται απ’ τα λόγια ενός άντρα που απαγορεύεται να ερωτευτεί, ενώ ο Δούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται μια ανεπάντεχη επίσκεψη απ’ το… Παρίσι. Της αδερφής τους, της Ανέτ Ρουσσώ, η οποία έρχεται αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, οριστικά.