Αρχική > Featured > Η Dua Lipa, η pop star με τα εκατομμύρια views στο YouTube, αποκαλύπτει το αγαπημένο της άρωμα

Η Dua Lipa, η pop star με τα εκατομμύρια views στο YouTube, αποκαλύπτει το αγαπημένο της άρωμα

Τολμηρή καλλιτέχνης της pop με κορυφαία απήχηση σύμφωνα με τα stream. Από το 2017, όταν κυκλοφόρησε το ομώνυμο πρώτο της άλμπουμ, η Dua Lipa δεν έχει αφήσει ρεκόρ που να μην έχει καταρρίψει. Έρχεται να εξυμνήσει το γυναικείο φύλο, εμπνέοντας ταυτόχρονα δυναμισμό και αισθησιασμό.

Ιδεαλίστρια και δραστήρια. Το 2018, έγραψε ιστορία, καθώς ήταν υποψήφια σε 5 κατηγορίες των Brit Awards. Το βίντεο του επιτυχημένου της single «New Rules», του ύμνου της για την ενδυνάμωση των γυναικών, έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube, καθιστώντας την τη νεαρότερη καλλιτέχνη που πέτυχε αυτό τον στόχο. Μια καλλιτέχνης που ασκεί πολιτισμική επιρροή.

Λίγα λόγια για την Dua Lipa

Νικήτρια 2 βραβείων Grammy και 3 Brit awards, με ισχυρή αυτεπίγνωση και προθυμία να μοιραστεί τη δική της αλήθεια, η Dua ανακηρύχθηκε Next Generation Leader από το περιοδικό Time. Με δεκάδες εκατομμύρια followers, είναι μία από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση στο Instagram.

Ίνδαλμα της μόδας. Χάρη στην τολμηρή, αισθησιακή ομορφιά της, έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους μόδας. Σήμερα, o οίκος ομορφιάς YSL Beauté καλωσορίζει με υπερηφάνεια την Dua Lipa ως την νέα πρέσβειρα του νέου της γυναικείου αρώματος. Επειδή μπορεί να είναι δυναμική και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά θηλυκή. Cool, αλλά και φλογερή. Επειδή ενσαρκώνει τη σύγχρονη, απελευθερωμένη, ασυμβίβαστη γυναίκα YSL που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες. Επειδή το τολμηρό brand της, που είναι συνυφασμένο με την ελευθερία και τον αισθησιασμό, εκφράζει τη δυναμική κληρονομιά του Yves Saint Laurent.

«Είναι σημαντικό να μην κάνεις συμβιβασμούς»

Η Dua είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που ξεκινά τη συνεργασία της με τον οίκο ομορφιάς YSL Beauté με μια καμπάνια για το νέο γυναικείο άρωμα που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2019. «Ταυτίζομαι τόσο πολύ με την καμπάνια επειδή αποπνέει μια αίσθηση γενναιότητας. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτοπεποίθηση, να είσαι δυνατή και δυναμική, να μην κάνεις συμβιβασμούς για το ποια είσαι και γι’ αυτά που πιστεύεις, να είσαι πάντα υπερήφανη για ό,τι κάνεις, και αισθάνομαι ότι όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία πίσω από το νέο άρωμα του Yves Saint Laurent».

Ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté για τη συνεργασία

«Αποτελώντας τη φωνή της γενιάς της, η Dua Lipa ενσαρκώνει τις αξίες της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας που αποτελούσαν ανέκαθεν μέρος του DNA του Yves Saint Laurent. Είναι μεγάλη τιμή που συνεργαζόμαστε με μια τόσο νέα και ταλαντούχα καλλιτέχνη για το νέο μας γυναικείο άρωμα», δήλωσε ο Stephan Bezy, International General Manager of Yves Saint Laurent Beauté.