Αρχική > Celebrities > Η Δούκισσα Νομικού λανσάρει τη δική της συλλογή κοσμημάτων (εικόνες)

Η Δούκισσα Νομικού λανσάρει τη δική της συλλογή κοσμημάτων (εικόνες)

Τον Μάρτιο του 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μικρό Σάββα, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Έκτοτε η Δούκισσα Νομικού δεν έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, πόσο μαλλον τώρα που γεννήθηκε και η κορούλα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει το μεγάλωμα των παιδιών της και θέλει να είναι δίπλα τους σε αυτά τα τόσο σημαντικά πρώτα χρόνια της ζωής τους. Για τον λόγο αυτό, επέλεξε να ασχοληθεί με κάτι που θα την κάνει δημιουργική, αλλά δεν θα της στερεί χρόνο με τα μικρά της.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Δούκισσα αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό της βήμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. «Δοκιμάζοντας τα κοσμήματα που με τόση αγάπη έφτιαξα… Σε 3 ημέρες είμαστε στον αέρα! Ανυπομονώ να σας τα δείξω και να τα φορέσετε κι εσείς. Ακούς την καρδιά μου πώς χτυπάει;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Με το παρακάτω κόσμημα είχε ποζάρει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, γεγονός που μαρτυρά ότι δουλεύει για το συγκεκριμένο project εδώ και πολλούς μήνες. Μάλιστα, η ίδια καρδιά ήταν τυπωμένη στο προσκλητήριο του γάμου της, που τελέστηκε στις 10 Ιουνίου 2017.