Αρχική > Featured > Η «Christmas Land» του RIVER WEST ζωντανεύει και μαγεύει μικρούς και μεγάλους

Η «Christmas Land» του RIVER WEST ζωντανεύει και μαγεύει μικρούς και μεγάλους

Σε ένα στολισμένο RIVER WEST, από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι περιηγούνται στη συναρπαστική Christmas Land της πόλης. Ένας, κάθε άλλο από παραδοσιακός Άγιος Βασίλης, ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ θα μας ξεσηκώνουν όλες τις ημέρες ενώ ένα φαντασμαγορικό σκηνικό φωτογράφισης, μία high-tech οθόνη μεταμόρφωσης, ένα διαδραστικό ταξίδι από τον Βόρειο Πόλο και ένα τηλέφωνο για απευθείας σύνδεση με τον… Άγιο Βασίλη θα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα συνθέσουν την πιο μαγευτική εμπειρία των Χριστουγέννων, μόνο στο RIVER WEST.

Φέτος ο Άγιος Βασίλης «μετακομίζει» στην κεντρική πλατεία του εμπορικού σε ένα επιβλητικό, πρωτότυπο σκηνικό παρέα με το ξωτικό Σοφούλη και το ξωτικό Αρχιμάστορα. Ταυτόχρονα, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να γίνουν stars των Χριστουγέννων και να πρωταγωνιστήσουν σε υπερπαραγωγές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το «γειτονικό» Hollywood. Την ίδια στιγμή, η φαντασίωση κάθε μικρού και μεγάλου παιδιού να ζήσει το ταξίδι του Άγιου Βασίλη γίνεται πραγματικότητα μέσα από ένα παιχνίδι buzzer που στήνεται στο RIVER WEST. Η εμπειρία στην Christmas Land απογειώνεται τις γιορτινές παραμονές με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των μολυβένιων στρατιωτών που θα κατακλείσουν το RIVER WEST.

Οι εκπλήξεις της Christmas Land του RIVER WEST όμως δεν σταματούν εδώ και «καταλαμβάνουν» όλα τα επίπεδα του εμπορικού. Μια οθόνη-καθρέφτης μεταμορφώνει τους επισκέπτες σε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και τα ξωτικά, τα ταρανδάκια και οι Άγιοι Βασίληδες ξαφνικά πολλαπλασιάζονται. Ένα τηλέφωνο χτυπά αδιάκοπα… μήπως είναι για εσάς; Ένας σουρεαλιστικός τηλεφωνικός θάλαμος φέρνει σε απευθείας σύνδεση τους επισκέπτες με… τον Άγιο Βασίλη.

Μια διαδραστική χριστουγεννιάτικη χώρα, η Christmas Land του RIVER WEST, ζωντανεύει και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε κάθε γωνιά της από τις 14 Δεκεμβρίου σε μία εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους!

Πληροφορίες:

Παρασκευή 14/12 & Δευτέρα έως Παρασκευή 17-21/12, ώρες 17:00-21:00

Σάββατο & Κυριακή 15-16/12 καθώς και από το Σάββατο 22/12 έως τη Δευτέρα 31/12, ώρες 12:00-20:00

Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00

Σάββατο 09:00-20:00

Κυριακή 16, 23, 30/12 09:00-20:00

Tο RIVER WEST βρίσκεται στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking 500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς τον σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

Εμπορικό Κέντρο RIVER WEST

Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)

Τηλ: 801 22 25 050

www.riverwest.gr