Αρχική > Featured > Η Χάλι Μπέρι μένει σπίτι και μοιράζεται τα 4 μυστικά της για λαμπερή επιδερμίδα

Η Χάλι Μπέρι μένει σπίτι και μοιράζεται τα 4 μυστικά της για λαμπερή επιδερμίδα

Η παραμονή μας στο σπίτι όλες αυτές τις ημέρες είναι μια καλή ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Χάλι Μπέρι.

Η 53χρονη καλλονή δίνει ιδιαίτερη σημασία στην περιποίηση της επιδερμίδας της και τηρεί ευλαβικά τη ρουτίνα ομορφιάς που μας έδειξε μέσα από πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Η περιποίηση του προσώπου της περιλαμβάνει 4 βήματα, τα οποία μοιράστηκε με τους followers της: Καθαρισμό προσώπου, απολέπιση, μάσκα και ενυδάτωση.

Πιο αναλυτικά:
  • Για τον καθαρισμό επιλέγει ένα προϊόν με σαλικυλικό οξύ, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα. Δεν παραλείπει να εφαρμόζει το προϊόν με ένα ειδικό βουτσάκι, ώστε να φτάσει σε κάθε σημείο του προσώπου.
  • Για την απολέπιση επιλέγει ένα ήπιο προϊόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ που φράζουν τους πόρους. Δίνει προσοχή ώστε να το εφαρμόζει με απαλές κυκλικές κινήσεις, ώστε να αποφεύγει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.
  • Μετά εφαρμόζει μια αποτοξινωτική μάσκα προσώπου, τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα.
  • Τέλος, επιλέγει μια ενυδατική που ταιριάζει στην επιδερμίδα της και όπως εξηγεί, βάζει μια γενναία ποσότητα ώστε να νιώθει ακόμη πιο φρέσκια.
Δείτε το βίντεο: