Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ήδη περήφανοι γονείς τριών χαριτωμένων παιδιών. Μόλις πριν από 10 μήνες απέκτησαν τον μικρό Λούις, αλλά μήπως πρόκειται να επεκτείνουν την οικογένειά τους για άλλη μια φορά; Η Κέιτ Μίντλετον απάντησε με ειλικρίνεια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη βόρεια Ιρλανδία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην πόλη Ballymena, η Δούκισσα σταμάτησε για να μιλήσει με έναν θαυμαστή που ονομάζεται Alan Barr και τον 5χρονο γιο του: «Είναι πανέμορφος, με βάζει σε όμορφες σκέψεις», δήλωσε η Κέιτ για το χαριτωμένο αγοράκι. Όταν ο Alan Barr τη ρώτησε αν αυτό σημαίνει ότι το τέταρτο μωρό βρίσκεται προ των πυλών, εκείνη απάντησε με ένα γέλιο: «Νομίζω ότι ο Ουίλιαμ θα ανησυχούσε λίγο».

Νέο βασιλικό μωρό προ των πυλών

Πέρυσι τέτοια εποχή η Κέιτ ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί της. Ο πέμπτος στη σειρά διάδοχος του θρόνου γεννήθηκε στις 23 Απριλίου. Παρόλο που φέτος δεν είναι έγκυος, η Δούκισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας περιμένουν ένα νέο μέλος με ανυπομονησία: το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που πρόκειται να γεννηθεί την άνοιξη.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ τον περασμένο Νοέμβριο εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το μωρό του κουνιάδου της: «Είναι τόσο ξεχωριστό που ο Τζωρτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις θα αποκτήσουν ένα νέο ξαδερφάκι!».

από Μαρία Ιωαννάτου