Αρχική > Celebrities > Η Ashley Graham ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και στέλνει το πιο δυνατό body positive μήνυμα σε όλες μας (εικόνες)

Η Ashley Graham ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και στέλνει το πιο δυνατό body positive μήνυμα σε όλες μας (εικόνες)

Το κορυφαίο μοντέλο Ashley Graham φωτογραφίζεται για το τεύχος Ιουλίου του Harper’s Bazaar UK από τον σύζυγό της, Justin Ervin, στο πατρικό της σπίτι στη Νεμπράσκα. Η νέα μαμά που βρίσκεται σε καραντίνα μιλάει για τις ρίζες και τη ζωή της σήμερα και στέλνει ένα γράμμα στον νεογέννητο γιο της Isaac, που γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Μία από τις πιο σημαντικές φωνές στον κόσμο για τη body positive φιλοσοφία της, λέει ότι ήταν αρκετά σοκαρισμένη για τις αλλαγές που αντιμετώπισε τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Η αρχική της αντίδραση «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ήξερα αμέσως ότι θα γινόμουν υπέροχη μαμά», σύντομα έγινε ένας ψυχολογικός, συναισθηματικός αγώνας με τις αλλαγές στο σώμα της.

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Σκέφτηκα, τι γίνεται με τα πράγματα που έχω πει στον εαυτό μου; Κανένα από αυτά δεν είχε σημασία επειδή το σώμα μου άλλαζε τόσο γρήγορα. Μου πήρε πραγματικά λίγο χρόνο για να το συνειδητοποιήσω, γιατί ήταν σαν να υπήρχε ένας εξωγήινος που είχε τον έλεγχο του σώματός μου. Νομίζα ότι είχα προγεννητική κατάθλιψη. Όταν πηγαίνεις από το γέλιο στο κλάμα σε 30 δευτερόλεπτα, αναρωτιέσαι αν είσαι εντάξει. Χωρίς να το γνωρίζω, αυτό ήταν η εγκυμοσύνη», λέει η Graham.

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανα για μένα ήταν να δημιουργήσω φιλίες με άλλες έγκυες και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν μόνη, ήμουν φυσιολογική και αυτό με ηρέμησε. Άρχισα να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη στο τρίτο τρίμηνο».