Ένα νεαρό τυφλό κορίτσι έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες για την απάντηση που έδωσε σε μια πολύ άβολη ερώτηση δημοσιογράφου. Η ρεπόρτερ του NBC News, Kristen Dahlgren, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την 11χρονη Faith Murray, έφερε σε δύσκολη θέση την μικρή ραδιοφωνική παραγωγό, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η Kristen ρώτησε τη Faith: «Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις;». Η μικρή Faith είχε την τέλεια απάντηση: «Δεν μπορώ να δω». Τότε η Kristen αποκρίθηκε με ένα αμήχανο γέλιο, γνωρίζοντας ότι η συνέντευξη πρέπει να συνεχιστεί και ρώτησε πάλι: «Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό;».

Η Faith με μεγάλη αυτοπεποίθηση απάντησε στη δημοσιογράφο: «Ε, όχι…»

Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε το απόσπασμα της συνέντευξης, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 86.000 κοινοποιήσεις, 240.000 likes και 3.8 εκατομμύρια σχόλια.


Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη γκάφα του καναλιού. Πέρα από την άβολη ερώτηση της δημοσιογράφου, ατυχής ήταν και ο τίτλος της συνέντευξης στο κάτω μέρος της οθόνης: «11χρονη ραδιοφωνική παραγωγός εμπνέει την Αμερική με την ελπιδοφόρα ματιά της».

Μπορεί να είναι μόνο 11 χρονών, αλλά έχει τη δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπου μιλά για τα πάντα, από την πρόγνωση του καιρού μέχρι τις ανακοινώσεις δημόσιων υπηρεσιών, ενώ έδειξε ότι μπορεί να απαντήσει και στις πιο άβολες ερωτήσεις!

Δείτε το βίντεο:

 

από Μαρία Ιωαννάτου