Αρχική > Τι Νέα; > Η αποκλειστική συνέντευξη της Μακρόν στο Elle έσπασε ταμεία

Η αποκλειστική συνέντευξη της Μακρόν στο Elle έσπασε ταμεία

Η Μπριζίτ Μακρόν από την πρώτη μέρα της εκλογής του συζύγου της στη γαλλική προεδρία, κυριάρχησε στις συζητήσεις και τα πρωτοσέλιδα του τύπου παγκοσμίως. Πριν λίγες μέρες, η αγαπημένη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Elle, το οποίο μετά από αυτή την αποκλειστικότητα σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων.

Το τεύχος πούλησε πάνω από 530.000 τεύχη, ενώ στο συγκεκριμένο τεύχος, που κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου, η Μπριζίτ Μακρόν μιλάει για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Μαϊου μέσα από μια σχεδόν δεκασέλιδη συνέντευξή της.

Πάντως, ανάμεσα στα άλλα που είπε η Μπριζίτ ήταν και το εξής: “Υποστήριξε πως το μόνο λάθος του συζύγου της είναι η ηλικία του και ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα μεγαλύτερή του.”

Όσον αφορά στο σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τον ρόλο της στο γραφείο στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η πρώτη κυρία της Γαλλίας ξεκαθαρίζει ότι αυτό θα προχωρήσει και ότι όλες οι επαφές της θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ ώστε οι Γάλλοι να γνωρίζουν όλα όσα κάνει.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 30 εκατομμύρια χρήστες διάβασαν την συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία προσθέτει ότι το αφιέρωμα είχε επιτυχία και εκτός Γαλλίας και κυρίως στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.